Főoldal Kvarner öböl

Kvarner öböl

Kvarner öböl, szállásajánlatok Opatijában, Crikvenicán, a Krk-, a Rab-szigeten

A Kvarner öböl tradicionális üdülőhelyein vagy a homokos strandokat is kínáló szigeteken találja meg szállását! A Magyarországról leggyorsabban elérhető régió üdülőhelyeinek és szigeteinek szálláskínálatában kedvező szállodák és apartman telepek szerepelnek.
Kvarner öböl

A Kvarner régió az ország legrégebbi turisztikai tradícióival rendelkezik. A Magyarországhoz közeli Kvarner öböl települései és a szigetei ma is a legkedveltebb üdülőterületek közé tartoznak. A térség jellegzetes mikroklímája révén már a múlt század második felében népszerű arisztokrata nyaralóhellyé és gyógyüdülőhellyé nőtte ki magát. Legismertebb települése Opatija, a tenger melletti természeti értékekkel, parkokkal és sétányokkal, a régi osztrák-magyar villákkal és strandokkal. A Krk-sziget, mely híddal kapcsolódik a szárazföldhöz, Horvátország legnagyobb szigete, központja a hangulatos kisváros Krk. A Rab sziget az Adria napsütötte és dús növénytakarójú szigete, központja Rab városka, nagy múltú idegenforgalmi infrastruktúrájával, gazdag ókori műemlék együttesével.

Crikvenica

Szállásajánlatok kedvező áron az ismert üdülőhelyen

Crikvenica, Magyarországhoz közeli fürdőváros, kristálytiszta tengerrel és homokos-kavicsos strandokkal. Lassan mélyülő vize miatt gyermekes családok számára ajánlott

Tovább »

Crikvenica

Kraljevica

Nyaralás a Krk sziget bejáratánál, a Sott öbölben

Kraljevica a Krk felé vezető híd elején található. Elegáns villái a 19. századból származnak, A homokos és kavicsos strandok öblei nagyon kedveltek, kisgyerekes családoknak is ajánlott.

Tovább »

Kraljevica

Krk sziget

Szállásajánlatok a Krk sziget legszebb üdülővárosaiban

A Krk sziget, Horvátország legnagyobb szigete hídon elérhető. Legszebb üdülővárosaiban kínálunk kellemes nyaralást: Krk, Malinska, Baska, Punat, Omisalj, Njivice.

Tovább »

Krk sziget

Losinj sziget

Szállodák és apratmanok Losinj üdülőtelepülésein

Losinj sziget csodálatos drágakő, hangulatos öblökkel, kristálytiszta vizű strandokkal, sok napsütéssel. A strandok sziklás öblök, betonozott,A környéken felbukkannak a delfinek, tenger allatti régészeti múzeum tekinthető meg.

Tovább »

Losinj sziget

Novi Vinodolski

Szállodák és üdülőtelepek a népszerű üdülőhelyen

Novi Vinodolski, az egyik legnépszerűbb üdülőhely, szépen gondozott növényzettel, sok szórakozási lehetőséggel, tengermelléki konyhával és homokos strandokkal várja a kisgyermekes családokat is.

Tovább »

Novi Vinodolski

Opatija

Szállásajánlatok tengerparti szállodákban az exlusiv üdülővárosban

Opatija a Kvarner-öböl leghíresebb és exkluzív nyaralóhelye, hosszú riviérával, parkokkal és sétányokkal, a régi osztrák-magyar villákkal és kiépített strandokkal

Tovább »

Opatija

Rab sziget

Szállásajánlatok Rab szigeten, a legszebb homokos strandokkal, Rab, Lopar,

Szállásajánlataink a sziget központjában Rab városkában és a hangulatos üdülőhelyeken. A San Marino üdülőtelepen több kedvelt szállodát is kínálunk. Strandjai homokosak, alkalmasak a kisgyermekes családok nyaralásához.

Tovább »

Rab sziget

Selce

Szállodák kedvező áron, homokos starndok mellett,a hagulatos kisvárosban

Selce a hangulatos kisváros Magyarországhoz közeli üdülőhely. Szép homokos strandokkal és sok szabadidős programmal várja vendégeit.

Tovább »

Selce

Hírlevél

Keresés

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ