Hvar sziget

Nyaralás a napos Hvar sziget szállodáiban és üdülőtelepein

A Hvar sziget klímája és természeti szépségei miatt vonzó. A zöld szigeten Hvar város,Jelsa és Straigrad üdülőhelyek várják a vendégeket kristálytiszta vizű köves és homokos strandokkal. Splitből két órás a kompút a Hvar szigeteki Starigradig.
Hvar sziget

Távolsága Budapesttől: 850 km.

Hvar sziget Horvátország legnaposabb szigete. A szigetet beborító levendula- és rozmaring ültetvények káprázatos illata, a part menti fenyvesek, a klíma és természeti szépségei miatt régóta kedvelt üdülési helyszín. Hvar város a sziget délnyugati részének egyik öblében található. Vonzó üdülőhelyek a Hvar szigeten még Jelsa és Starigrad. A szigeten a mélykék tengeröblökben kristálytiszta vizű köves strandok találhatók homokos strandszakaszokkal. Splitből két órás a kompút a Hvar szigeteki Starigradig.

Arkada hotel ** Stari Grad

Szálloda zöld környezetben a strand mellett Stari Gradban

Szálloda Strai Gradban, 50 méterre a kavicsos strandtól, medence, gyerekmedence, internet, parkoló, 3 éjtől foglalható, félpanzióval.

Tovább »

Ajánlatkérés »

Arkada hotel ** Stari Grad

Delfin hotel ** Hvar

Tengerparti szálloda Hvar belvárosában kedvező áron

Szálloda Hvar városban, közvetlenül a tengerparton, strand 200métere, kavicsos, internet, 3 éjtől foglalható reggelivel.

Tovább »

Ajánlatkérés »

Delfin hotel ** Hvar

Fontana Resort apartmanok **/**** Jelsa

Apartmanok a szép fekvésű üdülőkomplexumban, Jelsa tengerpartján

2-6 ágyas apartmanok 150 méterre a kavicsos strandtól, medencék, klíma, internet, parkoló, főszezonban 5 éjtől foglalható önellátással.

Tovább »

Ajánlatkérés »

Fontana Resort apartmanok **/**** Jelsa

Lavanda hotel *** Stari Grad

Kényelmes szálloda fenyőerőben, Stari Grad tengerpartján

Szálloda a városközpont közelében, 50 méterre a kavicsos strandtól, medence, gyerekmedence, klíma, internet, parkoló, 3 éjtől foglalható light all inclusive ellátással

Tovább »

Ajánlatkérés »

Lavanda hotel *** Stari Grad

« Közép-Dalmácia

Hírlevél

Keresés

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ