Főoldal Közép-Dalmácia

Közép-Dalmácia

Közép-Dalmácia, szállásajánlatok Makarska, Split Trogir vagy Hvar szállodáiban

Közép Dalmácia, a kristálytiszta strandok régiója, töltsön el felejthetetlen napokat. Válasszon szállásajánlatot a Közép-Dalmácia legszebb üdülőhelyein vagy a zöld szigeten.
Közép-Dalmácia

Közép-Dalmáciát csodálatos tengerpartjai és szigetei miatt keresik fel a turisták. Az Adria kristálytiszta, türkizkék vize itt romantikus partokat és szigeteket öblöget. Split a térség legnagyobb városa és kikötője, ahonnan a csodálatos szigetekre és hajókirándulásra visznek a hajók. A turisták körében a legnépszerűbb nyaralóhelyek Makarska és Trogir, míg a legkedveltebb szigetek Brač- és Hvar-sziget, a Krka Nemzeti Park várja a Krka folyó vízeséseire kíváncsi látogatókat. A kulturális és természeti kincsek, a kristálytiszta víz, a kavicsos tengerpart feledhetetlen élménnyé teszi az itt tartózkodást.

Brac sziget

Nyaralás Brac szigeten

Brac az Adria egyik legnagyobb szigete. Strandjai közül legismertebb a Bolban található homokos Zlatni rat strand, egyike a legszebb Adriai-tengeri strandoknak.

Tovább »

Brac sziget

Hvar sziget

Nyaralás a napos Hvar sziget szállodáiban és üdülőtelepein

A Hvar sziget klímája és természeti szépségei miatt vonzó. A zöld szigeten Hvar város,Jelsa és Straigrad üdülőhelyek várják a vendégeket kristálytiszta vizű köves és homokos strandokkal. Splitből két órás a kompút a Hvar szigeteki Starigradig.

Tovább »

Hvar sziget

Makarska

Déltengeri hangulatú üdülés a makarskai rivéra szállodáiban

A makarskai riviérán hosszú kavicsos strandok találhatók, gyönyörű a tengerpart, a strandok vize csodálatosan kék és kristálytiszta. A riviéra üdülőhelyei Baska Voda, Brela, Drvenik, Gradac, Podgora és Tucepi.

Tovább »

Makarska

Omis

Nyaralás az omisi riviéra csábító strandjai mellett szállodában vagy apartmanban

Split és Makarska között közel 35 km hosszú, kiváló fürdési lehetőségekkel csábító tengerpart és jó néhány festői kis halászfalu fogadja a pihenni vágyókat.

Tovább »

Omis

Split

Split exklusiv szállodákkal és üdlőtelepekkel a riviérán

Split a térség nagyobb városa és kikötője minőségi szállodákat kínál az egykori római város maradványai között. A várost övező riviérán kedvező üdülőtelepek sorakoznak.

Tovább »

Split

Trogir

Nyaralás a történelmi helyszínen, Trogírban, szállodában vagy apartmanban

Trogir egyedülálló módon megőrizte építészeti kincseit, a szűk és kanyargós utcák velencei hangulatot árasztanak. Fallal körülvett városmagját hídon lehet elérni, másik hídon a Ciovó szigetet. Strandjai homokos-apró kavicsos strandok.

Tovább »

Trogir

Hírlevél

Keresés

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ