Rabac

Nyaralás az Istria keleti oldalán Rabacban

Az egykori halászfaluból ismert üdülőhely lett, központjában kis kikötővel és szép sétánnyal. A strandok kavicsosak, sziklásak, az Isztria legszebb strandjai közé sorolják Rabac egyik kavicsos strandját, a Girandellát.
Rabac

Távolság Budapesttől 570 km.

Rabac az Istria keleti oldalán fekszik, egykor halászfalu volt és ebből vált ismert nyaraló településsé. A település központja egy festői kis kikötő halászhajókkal és egy 3 kilométer hosszú sétánnyal. A strandok kavicsosak, sziklásak, az Isztria legszebb strandjai közé sorolják Rabac egyik kavicsos strandját, a Girandellát, melyet Kék zászlóval is kitüntettek. Vannak lebetonozott, sziklás szakaszai is. Jók a búvárkodási lehetőségek, kellemesek a napozás feltételei.  Nagyon népszerűek a Rabac-ból induló sznorkeles (pipás búvárkodós) hajókirándulások.

Allegro/Miramar Hotel ***

Szálloda a St. Andrija félszigeten, kristálytiszta tengerparton

Szépen berendezett szálloda 700 méterre a kavicsos strandtól, medencék, klíma, internet, parkoló, 3 éjtől foglalható, félpanziós ellátással

Tovább »

Ajánlatkérés »

Allegro/Miramar Hotel ***

Hedera hotel ****

Akciós!!!

3 szálloda szolgáltatásait igénybe véve nyaralhat a Hédera hotelben

Kényelmes szálloda 100 méterre a kavicsos strandtól, medencék, gyerekmedencék, félpanzió, klíma, internet, parkoló, 3 éjtől foglalható

Tovább »

Ajánlatkérés »

Hedera hotel ****

Narcis hotel****

Hangulatos szálloda sok szolgáltatással, szép kilátással a tengerre

3 szálloda szolgáltatásai egy helyen, 300 méterre a kavicsos strandtól, medence, gyerekmedence, wellness, klíma, internet, parkoló, 5 éjtől foglalható, főszezonban 7 éjszaka foglalható félpanzióval.

Tovább »

Ajánlatkérés »

Narcis hotel****

« Isztria

Hírlevél

Keresés

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ