Főoldal Isztria

Isztria

Isztria tengerparti szállodák Porec, Rovinj, Pula, Medina Umag üdülőhelyein

Az Isztria régió a horvát tengerpart legészakabbra fekvő idegenforgalmi központja.Legfőbb vonzereje a tengerpart és a félsziget különlegesen gazdag növényvilágú belső tájainak közelségéből, a kettő harmonikus egységéből fakad.
Isztria

Az Isztriai régió a horvát tengerpart legészakabbra fekvő idegenforgalmi központja. Legfőbb vonzereje a tengerpart és a félsziget különlegesen gazdag növényvilágú belső tájainak közelségéből, a kettő harmonikus egységéből fakad.

KÉK ISZTRIA: pihenés és nyaralás Isztria tengerpartján

A Kék Isztria kifejezés az isztriai tengerpartot jelenti, melynek legfőbb vonzereje a tenger, a strandok, valamint a számtalan gyönyörű öböl. Ennek köszönhető az isztriai turizmus fellendülése; itt található a legtöbb szálláshely: szállodák, apartmanok, üdülőtelepek, kempingek.

 

Tippek:

Porec látkép

 Porec – az Isztria egyik legismertebb üdülőhelye, ahol  lépten-nyomon szembetaláljuk magunkat a városka gazdag ókori, román kori és gótikus kultúrájának látványos lenyomataival.

 

Rovinj látkép

 Rovinj – hangulatos terein sétálva a régmúlt emlékeire bukkanunk.

 

Pulai Amfiteátrum

 Pula – az Adria keleti partjának legnagyobb és legrégebbi városa enyhe klímával, adriai viszonylatban is igen tisztának számító, jól felszerelt városszéli strandokkal várja látogatóit.

ZÖLD ISZTRIA: Isztria belső része, borutak, falusi turismus

Zöld Isztria az Isztriai-félsziget belső, dimbes-dombos tájai, ahol az idelátogatók gazdag történelmű középkori városkákat fedezhetnek fel.

Tippek:

Hum város

 Hum – a világ legkisebb városaként tartják számon. Néhány lakosával azonban mégis megőrizte városi jellegét.

 

Motovun látkép

 Motovun – ez a kis városka rengeteg látnivalót tartogat. A hegyen magasodó erődítményről fantasztikus kilátás nyílik. Nevezetes az évente itt rendezett film,- és szarvasgomba fesztiválról.

Medulin

Szállodák, üdülőtelepek a homokos strandok mellett

Medulinban az Istria déli csücskén este nyitó Family park, homokos strandok, dús növényzet és rendkívül kedvező éghajlat várja a nyaralni vágyókat. Kisgyermekes családok számára ideális.

Tovább »

Medulin

Novigrad

Közismert nyaralóhely gazdag sport lehetőségekkel

Sportpályák, teniszpályák, gokart pálya, , vitorlázás lehetőségek. Strandjai, betonozott, nagyrészt sziklás, apró kavicsos strandok.

Tovább »

Novigrad

Porec

Tengerparti szállodák és üdülőtelepek az óvárosban és a Lagunáknál

Poreč az Isztria nyugati partjának legszebb városa csodálatos természeti környezetben, a leggazdagabb szállodai és üdülőtelep ajánlatokkal

Tovább »

Porec

Pula

All inclusive ellátást kínáló szállodák, üdülőtelepek önellátással Pulában

Pula enyhe klímával, tiszta, jól felszerelt strandokkal és színvonalas szállodákkal várja vendégeit történelmi környezetben.

Tovább »

Pula

Rabac

Nyaralás az Istria keleti oldalán Rabacban

Az egykori halászfaluból ismert üdülőhely lett, központjában kis kikötővel és szép sétánnyal. A strandok kavicsosak, sziklásak, az Isztria legszebb strandjai közé sorolják Rabac egyik kavicsos strandját, a Girandellát.

Tovább »

Rabac

Rovinj

Vízparti szállodák, üdülőtelepek Rovinjban

Rovinj, a hangulatos üdülőhely, az Istria nyugati partján romantikus utcákkal és lassan mélyülő apró kavicsos és kiépített strandokkal.

Tovább »

Rovinj

Umag

Elegáns üdülőtelepek apartmanokkal, szállodák Umagban

A középkori üdülőváros sok teniszpályával, mediterrán környezettel, kristálytiszta tengerrel, változatosan kialakított kavicsos, sziklás strandokkal a kisgyerekes családok által is kedvelt.

Tovább »

Umag

Vrsar

Szállodák és apartamanok a naturista birodalomban

Romantikus fürdőváros az Istria nyugati oldalán, tiszta tengerparttal és lassan mélyülő strandokkal. Itt található ez egyik legnagyobb naturista központ.

Tovább »

Vrsar

Hírlevél

Keresés

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ