Főoldal Impresszum

Impresszum

Biann-comp Kft.szállásközvatítő / horvat-tengerpart.hu

Online szállásközvetítő irodánk személyesen megismert vagy partnereink által ellenőrzött horvát tengerparti szállodák és magánszállások közvetítésével foglalkozik
Cégadatok:

Biann-comp Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Adószám: 25756533-2-13

Cégjegyzék szám: CG: 13-09-183010

Törzstőke: 3.000.000.- Ft

Bank: OTP Bank

Forint számla: 11746036-21253100-00000000

Székhely: 2600 Vác, Liszt F. sétány 4.

Elérhetőségek:

Tel: +36 70/ 298-8869

E-mail: info@horvat-tengerpart.hu

 

MAGUNKRÓL

 

A Biann-comp Kft szállásajánlatokat és szolgáltatásokat közvetít specializált internetes portálján Horvátországba.   www.horvat-tengerpart.hu

 

Online szállásközvetítő irodánk személyesen megismert vagy partnereink által ellenőrzött horvát tengerparti szállodák és magánszállások közvetítésével foglalkozik. Partnerereinkkel több éve dolgozunk korrekt együttműködésben, ez a biztosíték arra, hogy nyugodt szívvel ajánljuk a szállásokat.

Ajánlatainkban szállodák, panziók, üdülőtelepek, magán apartmanok és nyaralóházak szerepelnek.

Irodánk és partnereink is az interneten keresztül értékesítenek, ezzel a közvetlen stratégiával költségtakarékosan tudunk dolgozni, így a legjobb szolgáltatásokat a legkedvezőbb áron kínálhatjuk.

Minden levelezésünk e-mailben történik, vendégeink otthonról kényelmesen szervezhetik nyaralásukat. Kérdéseikre mindenkor szívesen válaszolunk e-mailben és telefonon is. Web-oldalunkon igyekszünk az utazáshoz kapcsolódó legtöbb információt biztosítani és ezzel az utazási előkészületeket még könnyebbé tenni.

 

Irodánk:

Cégünk a Prowincia TMT Kft. szállásközvetítő tevékenységét folytatja olyan szívvel és szakértelemmel, amit az alapító tulajdonos 1970-ben elkezdett.

Irodáinkban az internetes értékesítés háttér munkáit végezzük. Cégünk székhelye Vácon, a Dunakanyar talán egyik legszebb részén található.

 

Ügyfélfogadás, tanácsadás:

Irodánk kizárólagosan internetes portálján kínálja szállásajánlatait. Érdeklődő vendégeinknek e-mailben vagy telefonon biztosítunk tanácsadást, információt.

 

Adatvédelem

Az érdeklődések és foglalások során hozzánk eljuttatott személyes adatainak védelme számunkra nagyon fontos. Kötelezzük magunkat arra, hogy harmadik személynek nem adjuk azokat tovább és minden adatvédelmi szabályt magunkra nézve kötelező érvényűnek tekintünk.

 

A Tárhelyszolgáltató neve, címe és elérhetőségei:

001 BIG HOST Kft, 2310 Szigetszentmiklós, Kerektó u. 7 . Tel: 0630-8168008

 

Weboldal készítés: Laborczi Éva ev. www.eweboldal.hu

Hírlevél

Keresés

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ