Főoldal Hogyan foglalhat

Hogyan foglalhat

A foglalás menete a Horvat-tengerpart.hu oldalon

A kiválasztott szállást lekérni a kért időpont, a szobatípus és az utazók létszámának megjelölésével, az ADATLAP pontos kitöltésével és elküldésével lehet. A lekérés nem jelent foglalási kötelezettséget, lekérhető több szálláshely is.
Lekérésére visszaigazolást konkrét árajánlattal 24-48-órán belül küldünk.

 FOGLALÁS MÓDJA

Online szállásközvetítő irodánk személyesen megismert vagy partnereink által ellenőrzött horvátországi szállodák és magánszállások közvetítésével foglalkozik. Partnerereinkkel több éve dolgozunk korrekt együttműködésben, ez a biztosíték arra, hogy nyugodt szívvel ajánljuk a szállásokat. Szállás ajánlataink egyéni utazással és lekérésre foglalhatók.

 

Lekérés

A kiválasztott szállást lekérni a kért időpont és szobatípus és az utazók létszámának megjelölésével, az ADATLAP pontos kitöltésével és elküldésével lehet. A lekérés nem jelent foglalási kötelezettséget, lekérhető több szálláshely is.

Lekérésére visszaigazolást konkrét árajánlattal 24-48-órán belül küldünk.

 

Foglalás

A szállást lefoglalni a MEGRENDELŐ űrlap adatainak kitöltésével, a megadott határidőn belüli visszaküldésével, valamint a szállásdíj előleg vagy teljes díj befizetésével lehet.

 

A foglalás menete:

A MEGRENDELŐ megérkezése után írásban visszaigazoljuk  a lefoglalt szállást. A visszaigazolás e-mailben történik, mely tartalmazza a megrendelt szállás árát, a foglalás pontos idejét és a helyszínen fizetendő költségeket.  A visszaigazolás tartalmazza a foglalás megerősítéséhez szükséges befizetés összegét és annak számláját is. 

 

A foglalás véglegesítése

A szállásdíj előleg vagy teljes díj megérkezése után véglegesítjük a foglalást, melyről értesítést küldünk.

A teljes szállásdíj befizetését követően, megküldjük a szállás elfoglalására jogosító Vouchert, mely a szálláshely címét és elérhetőségeit is tartalmazza.

A szállásfoglalási szerződés a MEGRENDELŐ megküldésével valamint a szálláselőleg vagy teljes díj befizetésével jön létre. A szerződés feltételeinek megismeréséről és azok elfogadásáról vendégeink a Megrendelő nyomtatványon nyilatkoznak, az általunk aláírt Utazási szerződést a foglalás véglegesítésekor, mellékletként megküldjük.

 

Szállodák, üdülőtelepek fizetése:

A szállás igénybe vétele előtt 35 napon túl történő foglaláskor a szállásdíj 40%-a fizetendő előlegként. A szállásdíj fennmaradó második részletét, számlánk alapján legkésőbb 35 nappal az indulás előtt kell befizetni. Amennyiben az indulás 35 napon belül történik és az előfoglalási kedvezménnyel lefoglalt szállások esetében a teljes szállásdíj befizetését kérjük foglaláskor.

A szálláshelyek ára forintban kerül megadásra és fizethető. Külön kérésre fizethető €-ban is.

 

Díjfizetés:

Készpénzben az OTP Bank bármely fiókjában, a Biann-comp Kft. forint számlájára: 11746036-21253100-00000000, vagy utalással ugyanerre a számlára.

A közlemény rovatba a megrendelő nevét és az utazás időpontját kérjük feltüntetni.

 

Magán apartmanok fizetése:

A magánszállások  többségének esetében irodánknál fizetendő szállásdíj előleg,  a teljes szállásdíj 50%-a, a fennmaradó rész az érkezés napján a szálláshely tulajdonosánál fizethető  €- ban.  Ha az indulás35 napon belül történik, akkor a foglalás véglegesítéséhez a szállásdíj 100%-át megrendeléskor kell megfizetni. Amennyiben a szálláshely tulajdonosa vállalkozás vagy ÁFA kötelezett adóalany, úgy 40% előleg fizetését kérjük foglaláskor, 35 nappal az indulás előtt pedig a fennmaradó rész fizetését irodánknál.

Az előleg összegéről és a fennmaradó rész fizetésének módjáról az ajánlatban adunk tájékoztatást.

 

 

Tájékoztatás

Ajánlatainknál látható képek minden esetben az adott szálláson készültek, azonban csak mintaként szolgálnak. Partnereink fenntartják maguknak a változtatás jogát (árak, szolgáltatások, akciók stb.), melyeket honlapunkon igyekszünk a lehető leggyorsabban lekövetni, hogy a legpontosabban tájékoztatást adjuk. E változtatásokból adódó esetleges félreértésekért, vagy az oldalunkon szereplő hibás feltöltésért, valamint helyesírási hibák miatt Utazási Irodánk felelősséget nem vállal.

 

Ügyfélszolgálat, tanácsadás

Irodánk szállásközvetítőként, a jogszabályok betartásával működik. Irodáinkban az internetes értékesítés háttérmunkáit végezzük, így tudjuk ajánlatainkat kedvező áron tartani és lehetőségünk nyílik arra is, hogy minden érdeklődő utasunkkal egyénileg tudjunk foglalkozni és gyorsan, egyénre szabott ajánlattal szolgálni.

 

Érdeklődő vendégeinknek minden nap 09.00-18.00 óráig, e-mailben vagy telefonon biztosítunk tanácsadást, információt

Bízunk abban, hogy portálunkon megtalálja az Önnek tetsző szállást a horvát tengerparton, ehhez kellemes böngészést kívánunk.

 

Örülünk, ha segíthetünk kellemes horvátországi nyaralása előkészítésében.

 

INFORMÁCIÓ, AJÁNLATKÉRÉS

HORVAT-TENGERPART.HU

Ügyfélszolgálati telefon: +36 70-298-8869

Internet: www.horvat-tengerpart.hu

E-mail: info@horvat-tengerpart.hu

 

Hírlevél

Keresés

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ