Zadar

Elegáns szállodák és üdülőtelepek az Adria fővárosában homokos strandokkal

Zadar az ókori város látnivalókkal és történelmi emlékművekkel, tiszta stardokkal várja vendégeit. A Zadar Riviérán Nin mellett hosszú homokos strandok találhatók.
Zadar

Horvátország - Észak-Dalmácia

Távolsága Budapesttől: 630 km.

Zadar az ókori város a horvát Adria kellős közepére épült. Az elmúlt háromezer évben a várost többször kifosztották, lerombolták és felégették. Zadar óvárosa tele van látnivalókkal és történelmi emlékművekkel. Strandjai tiszták, sok szolgáltatással rendelkező sziklás, betonozott, kavicsos, néhol homokkal feltöltött az aljzat. A Zadarhoz közeli Zaton Kék zászlós strandján 1,5 km hosszan homokos és kavicsos, sziklás, betonos szakaszok váltakoznak, akadálymentes része is van. Nin mellett található a Laguna homokos strandja. Sekély tengervize és meleg hőmérséklete miatt kisgyermekek és mozgáskorlátozottak is biztonságosan mehetnek a vízbe. Zadar környékén számos nemzeti és természeti park található, egy kicsit távolabb pedig a Krka-vízesések, a Plitvicei tavak, és a Velebit északi része.

Donat hotel***

Akciós!!!

All inclusive Falkensteiner hotel a Borik üdülőtelepen, a tengerparton

Igényes tengerparti hotel 100 méterre a kavicsos strandtól, medence, klíma, internet, parkoló, 7 éjtől foglalható szombat vagy vasárnapi érkezéssel, all inlusive ellátással.

Tovább »

Ajánlatkérés »

Donat hotel***

Zaton Holiday Üdülőtelep **** Nin

Felújított 4*-os apartmanok az autómentes Zaton Holiday üdülőtelepen

Dalmát stílusú magas színvonalú apartmanok 200 méterre a homokos, kavicsos strandtól, medence, gyerekmedence, önellátással, parkoló, internet, 5 éjtől foglalható.

Tovább »

Ajánlatkérés »

Zaton Holiday Üdülőtelep **** Nin

Zaton Holiday Apartmanok *** Nin

Üdülőtelep 2-5 ágyas apartmanokkal, kisgyerekkel is ajánlott

Akció: 7 = 6. 1 éjszakára a mi vendégünk a 09.02-09.09 közötti 7 éjszakai foglalással!

Dalmát stílusú apartmanok 200 méterre a homokos, kavicsos strandtól, medence, gyerekmedence, önellátással, parkoló, internet, 5 éjtől foglalható

Tovább »

Ajánlatkérés »

Zaton Holiday Apartmanok *** Nin

« Észak-Dalmácia

Hírlevél

Keresés

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ