Pag sziget

Nyaralás a sziget fiataloknak ajánlott buli stradjai mellett

Pagon a gyönyörű csipkéiről és zamatos juhsajtjairól nevezetes szigeten a kopár síkságok és az üdén zöldellő olaj- és fügefaligetek hirtelen váltakoznak. Novalja gyönyörű strandja, a Zrce strand, az Adria egyik legnagyobb és legszebb strandja, a fiatalok legismertebb szórakozóhelye.
Pag sziget

Távolsága Budapesttől: 580 km

Az észak-dalmáciai Pag sziget különlegessége a panorámája és fehér kopár síkságai, hatalmas sziklái miatt az ember szinte a Holdon érezheti magát. Pag városa, a tipikus dalmát hangulatú kisváros történelmi építményei gazdag kulturális örökségről tanúskodnak. Novalja gyönyörű strandjai közül a Zrce strand az Adria egyik legnagyobb és legszebb strandja, a fiatalok legismertebb szórakozóhelye. A szigetet Zadar felől a díjmentesen használható hídon keresztül lehet megközelíteni illetve a Zigljen-Prizna kompjárattal.

 

Liberty hotel ** Novalja

A fiatalok kedvelt buli strandjához közeli szálloda a tengerparton

Szálloda a mediterrán kisváros tengerpartján, 10 méterre a kavicsos, homokos strandtól, klíma, parkoló, 3 éjtől foglalható reggelivel.

Tovább »

Ajánlatkérés »

Liberty hotel ** Novalja

Loza hotel ** Novalja

Családias szálloda a tengerparton a fiatalok buli strandjáról ismert Novalján

Egyszerűen berendezett szálloda, 200 méterre a homokos, kavicsos strandtól, internet, parkoló, 7 éjszakától foglalható, svédasztalos reggelivel.

Tovább »

Ajánlatkérés »

Loza hotel ** Novalja

Luna hotel ****

Új építésű szálloda romantikus környezetben Novalja mellett

Elegáns szálloda 250 méterre a kavicsos, 20 méterre a sziklás strandtól, medencék, wellness, klíma, internet, parkoló, 5 éjtől foglalható félpanzióval.

Tovább »

Ajánlatkérés »

Luna hotel ****

« Észak-Dalmácia

Hírlevél

Keresés

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ