Főoldal Észak-Dalmácia

Észak-Dalmácia

Észak-Dalmácia szállodák és apartmanok kínálata Zadar, Biograd, Sibenik, Vodice

Észak Dalmácia elegáns szállodáiban nyaralhat, ha a régió all inclusive ellátás is kínáló szállodáiban vagy vízparti üdülőtelepein foglal szállást. A kellemes tengeri fürdőzés mellett kirándulhat a Krka vízeséshez is.
Észak-Dalmácia

Észak-Dalmácia közelsége miatt nagyon népszerű a magyar vendégek körében. A nagyobb városok pezsgő éjszakai élete, a kis halászfalvak nyugodt légköre, a szigetek szépsége vonzza a látogatókat. Észak-Dalmácia legnagyobb részén kavicsos, sziklás a tengerpart, de gyakoriak a mesterségesen kialakított, homokos strandok is. A régió „fővárosa” Zadar, a múltja, egyedülálló szakrális építményei és sokrétű kulturális hagyományrendszere alapján. Világhírű építészeti értékeit még teljesebbé teszik a festőien tagolt partszakaszai, tiszta vizű strandjai és számtalan kiseb-nagyobb szigete. Az egykori kisvárosok, mint Nin vagy Biograd a horvát történelem tanúi, ugyanúgy, mint a romantikus Sibenik, melynek egyedüliként az Adrián horvátok voltak az alapítói.

Biograd

Szállodák és vízparti apartmanok gazdag kínálata szép strandokkal

Biograd, az egykori koronázó város, szörfözésre alkalmas csatorna és szép strandok mentén található. Szomszédos üdülőtelepülések Sv, Fili i Jakov valamint Pakostane.

Tovább »

Biograd

Pag sziget

Nyaralás a sziget fiataloknak ajánlott buli stradjai mellett

Pagon a gyönyörű csipkéiről és zamatos juhsajtjairól nevezetes szigeten a kopár síkságok és az üdén zöldellő olaj- és fügefaligetek hirtelen váltakoznak. Novalja gyönyörű strandja, a Zrce strand, az Adria egyik legnagyobb és legszebb strandja, a fiatalok legismertebb szórakozóhelye.

Tovább »

Pag sziget

Plitvicei tavak

A legjelentősebb és leglátványosabb Nemzeti Park

A 18 tóból és 190-200 kisebb-nagyobb vízesésből álló, 134 m szintkülönbségű csodálatos tórendszer legmagasabb tava 637 méteren található, míg a legalsó 503 méter magasan.

Tovább »

Ajánlatkérés »

Plitvicei tavak

Primosten

Romantikus városka egy szigeten

Primosten, az egykor szigetre épült romantikus városka hosszan elterülő, apró kavicsos strandjaival, a vízbe ereszkedő szikláival, kristálytiszta tengerrel, fehér kővel és a zöld fenyőkkel az öblökben várja a vendégeket.

Tovább »

Primosten

Sibenik

Szállodák és apartmanok a Solaris üdülőkomplexumban gyerekes családoknak

Sibenik szép természeti környezetben a Krka folyó torkolatánál a Solaris üdülőkomplexum sok-sok szolgáltatásával várja a kisgyermekes családokat. Kirándulni a Krka vízesésekhez érdemes.

Tovább »

Sibenik

Vodice

Szállodák és üdülőtelepek a szórkozási lehetőségekben gazdag városkában

Vodice élénk éjszakai élettel bír, így azoknak is ajánlott, akik bulizni, szórakozni szeretnének. Strandja kavicsos, homokos. Kirándulási lehetőségek a közeli Krka vízeséshez vagy a Szent Miklós vízi erődbe.

Tovább »

Vodice

Zadar

Elegáns szállodák és üdülőtelepek az Adria fővárosában homokos strandokkal

Zadar az ókori város látnivalókkal és történelmi emlékművekkel, tiszta stardokkal várja vendégeit. A Zadar Riviérán Nin mellett hosszú homokos strandok találhatók.

Tovább »

Zadar

Hírlevél

Keresés

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ