Főoldal Dél-Dalmácia

Dél-Dalmácia

Dél-Damácia, szállodák, apartmanok Dubrovnikban, a Peljesac, Korcula szigeten

Dél-Dalmácia üdülőhelyei, egzotikus tengerpartjai, történelmi városai egyedülálló kulturális értékekkel, a legszebb strandokkal, finom borokkal és kiváló ételekkel csábítanak.
Dél-Dalmácia

Dél-Dalmácia varázslatos természeti szépségével és értékes építészeti emlékeivel mindenkit rabul ejtő vidék. Dél-Dalmácia egzotikus tengerpartjai, kis halászfalvai, történelmi városai, és azok hangulatos óvárosai  jelentik a legnagyobb vonzerőt. Az üdülőhelyek, a szigetek, mint a Korcula és a Miljet, gazdag kulturális örökséggel, természeti szépségekkel és a legszebb strandokkal vagy a Pelješas-félsziget a finom borokkal, ételekkel csábítanak. Dél-Dalmácia aduja Dubrovnik, a Dél-Adria gyöngyszeme, mely már jó ideje a világörökségek rangos sorában szerepel.Múzeumok, fesztiválok, tavernák, éttermek, enyhe mediterrán éghajlat, meseszép tengerparti táj jellemzi.

 

Dubrovnik

Dubrovnik az Adria gyöngyszeme szállodákkal és apartmanokkal várja vendégeit

A különleges szépségű és világhíres műemlékekben gazdag Dubrovnik egyike az Adria legismertebb és legvonzóbb városainak, sajátságos történelemmel és kultúrtörténettel rendelkezik.

Tovább »

Dubrovnik

Korcula sziget

Szállások az Adria legzöldebb szigetén a Korcula szigeten

Az Adria legzöldebb szigetén a sziget központjában Korcula városban és Vela Lukán kínálunk szállásokat.Korcula homokos strandjairól ismert.Korcula megközelíthető komppal az Orebic-Korcula és Drvenik-Korcula vonalon.

Tovább »

Korcula sziget

Peljasac félsziget

A Peljasac félsziget ismert gazdag növényzetéről és borairól

A Peljesac-félsziget gazdag növényzetével, jó boraival és sok napsütéssel várja vendégeit.Strandja homokos-kavicsos strand, amelyet Horvátország egyik legjobb strandjának tartanak. Komppal is megközelíthető.

Tovább »

Peljasac félsziget

Hírlevél

Keresés

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ